Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Dorothea van Winkel.


Zij was gehuwd met
Johannes Wilhelmus Bardoûl.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christina Bardina Maria, geboren te Weert rond 1870.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 28 december 1920 met Peter Johannes Lormans, slager, geboren te Helden rond 1871, overleden te Nederweert op 14 maart 1934, zoon van Hendricus Lormans en Joanna Maria Smolders.
    (Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 1 juli 1901 met Maria Francisca Teunissen, geboren te Nederweert op 3 augustus 1871, overleden aldaar op 8 juni 1918, dochter van Antonius Teunissen en Goverdina Verhuijsen.)
  • 5 : Maria Johanna Hendrica, liefdezuster, geboren te Heythuysen op 4 mei 1875, overleden te Grootebroek op 27 december 1915.
  • 6 : Petrus Johannes Wilhelmus, spoorwegbeambte, geboren te Heythuysen op 30 mei 1877.
    Hij is getrouwd te Roermond op 2 mei 1905 met Maria Hubertina Kerbusch, geboren te Roermond rond 1880, dochter van Jacobus Hubertus Kerbusch en Maria Catharina Ramakers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina