Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Gertrudis Hubertina Brenkers, geboren te Neeritter op 6 augustus 1837, overleden te Elen (B) op 28 februari 1896, dochter van Henricus Brenkers en Barbara Hilven.


Zij is getrouwd te Molenbeersel (B) op 26 februari 1859 (1) met
Peter Jan Michielse, dagloner, geboren te Neeroeteren op 6 oktober 1801, overleden te Elen (B) op 13 december 1862, zoon van Jan Michielse en Elisabeth Wouters.

Zij is getrouwd te Elen (B) op 11 januari 1864 (2) met
Peter Joannes Gabriels, dagloner, geboren te Tongerloo op 22 februari 1830, overleden te Elen (B) op 13 augustus 1867, zoon van Theodor Gabriels en Maria Aldegonda Breijers.

Zij is getrouwd te Elen (B) op 17 augustus 1868 (3) met
Joannes Dirckx, dienstknecht, geboren te Neeritter op 6 maart 1835, zoon van Martinus Dirx en Sibilla van Ummissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina