Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmina Maria Aldegonda Teunissen, geboren te Hunsel-Ell op 20 maart 1912, overleden te Heythuysen op 15 juni 1991, begraven aldaar, dochter van Henricus Hubertus Antonius Teunissen en Maria Elisabeth Maes.


Zij is getrouwd te Weert op 21 januari 1938 met
Jacobus Henricus Petrus Meewis, bakker, geboren te Weert op 1 februari 1913, overleden te Heythuysen op 6 maart 1992, begraven aldaar, zoon van Josephus Joannes Adolf Meeuwis en Anna Maria Theunissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina