Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubert Jan Mathijs Teunissen, geboren te Hunsel-Ell op 3 april 1910, overleden te Helmond (Z) op 1 mei 1986, begraven te Beek en Donk, zoon van Henricus Hubertus Antonius Teunissen en Maria Elisabeth Maes.


Hij is getrouwd te Gemert op 23 december 1939 met
Emilia Schille, geboren te Ambrosowie (Rusland) op 27 maart 1909, overleden op 9 maart 2005, begraven te Beek en Donk, dochter van Ambrosio Schille en Marianna Moser.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina