Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marie Catharine Walckers, landbouwster, geboren te Nederweert op 17 maart 1804, dochter van Joannes Walkers en Petronella Trouwen.


Zij is getrouwd te Nederweert op 12 juli 1826 met
Peter Jan Rutten, molenaar, geboren te Baarlo op 7 februari 1801, zoon van Joannes Rutten en Maria Anna Holten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Anna Getruij, dienstmeid en landbouwster, geboren te Horn op 4 april 1827, overleden te Nederweert op 4 april 1897.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 14 februari 1849 met Wulhelmus Geuns, landbouwer, geboren te Nederweert op 22 juli 1821, overleden aldaar op 10 mei 1896, zoon van Cleophas Geuns en Joanna Maria Laemen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina