Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrina Danlaers.


Zij was gehuwd met
Jan Frenken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubert, dagloner en werkman, geboren te Heythuysen op 14 november 1815, overleden te Nederweert op 29 juli 1904.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 24 februari 1854 (1) met Bartholina van den Beuken, dienstmeid, geboren te Helden op 26 januari 1825, overleden te Nederweert op 24 september 1854, dochter van Jean van den Beuken en Gertrude Ghielen.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 13 april 1855 (2) met Anna Maria de Wit, dienstmeid, geboren te Weert op 1 november 1818, overleden te Nederweert op 21 mei 1882, dochter van Peter de Wit en Hendrina Velter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina