Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Hubertus Oolders, blekersknecht, geboren te Hunsel-Haler op 10 september 1831, overleden te Haarlem op 19 april 1868, zoon van Wilhelmus Olers en Joanna Kiggen.


Hij is getrouwd te Heemstede op 23 februari 1859 (1) met
Geertruida Koppen, blekersdienstbode, geboren te Heemstede op 19 juli 1834, overleden aldaar op 14 februari 1863, dochter van Pieter Koppen en Helena Vrensen.

Hij is getrouwd te Haarlem op 16 november 1864 (2) met
Catharina Severijnse, dienstbode, geboren te Haarlem op 22 oktober 1836, overleden te Overveen op 19 juli 1880, dochter van Jan Severijnse en Catharina Elisabeth Vrinsen.
(Zij is later getrouwd op 7 april 1869 met Gerardus Lensen, geboren te Haarlem.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina