Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pieter Oolders, arbeider, geboren te Grathem op 19 maart 1829, overleden te Heemstede op 6 juli 1897, zoon van Wilhelmus Olers en Joanna Kiggen.


Hij is getrouwd te Heemstede op 16 mei 1855 met
Helena Zirfasz, blekersdienstbode, geboren te Ebernhehe (D) op 24 december 1832, overleden te Heemstede op 4 oktober 1907, dochter van Helena Zirfasz.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina