Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Joanna Buijsers, dienstmeid, geboren te Nederweert op 6 mei 1875, overleden te Wessem op 5 april 1946, dochter van Josephus Antonius Buijsers en Wilhelmina van Meijel.


Zij is getrouwd te Nederweert op 24 mei 1901 met
Mathias Franciscus Hubertus Raetsen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 25 februari 1876, overleden te Wessem op 13 december 1951, zoon van Antonius Medardus Raetsen en Maria Elisabeth Drenters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth Hubertina, geboren te Nederweert op 28 oktober 1901.
  • 7 : Mathias Franciscus Hubertus, geboren te Haelen op 12 maart 1914.
    Hij is getrouwd te Roosendaal op 23 juni 1941 met Cornelia Johanna Bruijns, geboren te Maasniel rond 1920, dochter van Adrianus Bruijns en Catharina Maria Bastiaansen.
  • 8 : Doodgeboren dochter, geboren te Haelen op 5 juni 1917.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina