Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christiaan Oolders, arbeider, geboren te Grathem op 23 februari 1823, overleden te Haarlemmerliede op 30 juni 1903, zoon van Wilhelmus Olers en Joanna Kiggen.


Hij is getrouwd te Heemstede op 16 mei 1855 (1) met
Anna Maria van der Ploeg, geboren te Heemstede op 26 juli 1825, overleden te Haarlemmermeer op 14 oktober 1869, dochter van Hermanus van der Ploeg en Susanna Maria Gerdes.

Hij is getrouwd te Haarlemmermeer op 24 februari 1871 (2) met
Elizabeth Douzenberg, geboren te Schoorl op 6 mei 1846, overleden te Lisse op 30 augustus 1924, dochter van Dirk Douzenberg en Elizabeth Hessing.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina