Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Gertrudis Oolders, dienstmeid, geboren te Grathem op 24 februari 1826, overleden te Nederweert op 7 april 1858, dochter van Wilhelmus Olers en Joanna Kiggen.


Zij is getrouwd te Nederweert op 26 april 1851 met
Henri van Calis, dienstknecht, geboren te Meijel op 14 juli 1816, zoon van Antoin van Calis en Henriette Martens.
(Hij is later getrouwd te Nederweert op 23 augustus 1858 met Anna Maria Teunissen, dienstmeid, geboren te Nederweert op 7 juli 1826, overleden aldaar op 14 juni 1859, dochter van Michiel Theunissen en Gertrudis Winckelmoelen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius, geboren te Nederweert op 10 mei 1852.
  • 2 : Anna Maria, geboren te Nederweert op 14 juni 1855.
  • 3 : Wilhelmus, geboren te Nederweert op 12 maart 1858.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina