Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus op den Buijs, werkman, geboren te Nederweert op 20 mei 1899, overleden te Heerlen op 23 november 1992, zoon van Renier op den Buijs en Mathea van Heugten.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 17 oktober 1930 met
Maria Margaretha Vogels, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 27 oktober 1899, overleden te Heerlen-Passart op 24 oktober 1973, dochter van Joannes Cornelis Vogels en Anna Catharina van Geneijgen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina