Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petrus Timmermans, werkman, geboren te Nederweert op 23 mei 1832, overleden aldaar op 5 juli 1901, zoon van Antonius Timmermans en Elisabeth Gielen.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina Nijs.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Antonius, geboren te Nederweert op 19 mei 1859.
  • 3 : Martinus, geboren te Nederweert op 11 november 1861.
  • 5 : Petronella, dienstmeid, geboren te Nederweert op 15 augustus 1867.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 11 augustus 1893 met Theodorus Hubertus Hermans, kleermaker, geboren te Nederweert op 24 september 1871, zoon van Joseph Hubertus Hermans en Johanna Karis.
  • 6 : Dina, geboren te Nederweert op 27 augustus 1870.
  • 7 : Maria Elisabeth, geboren te Nederweert op 22 juni 1873.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina