Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Ida Timmermans, dienstmeid, geboren te Weert rond 1875, overleden te Hunsel op 1 april 1949, dochter van Petrus Joannes Timmermans en Petronella Adriaens.


Zij is getrouwd te Nederweert op 27 april 1906 met
Henricus Hubertus Bongers, landbouwer, geboren te Nederweert op 18 juni 1877, overleden te Hunsel op 16 juni 1957, zoon van Antonius Bongers en Joanna Maria Konings.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petrus Mathijs Hubertus, geboren te Nederweert in december 1911, overleden aldaar op 27 februari 1912.
  • 4 : Lambertina Helena, geboren te Nederweert rond 1916, overleden aldaar op 15 januari 1918.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina