Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Hubertina van den Berg, landbouwster, geboren te Heythuysen op 27 mei 1878, dochter van Jacobus van den Berg en Helena op 't Veld.


Zij is getrouwd te Nederweert op 15 juli 1904 (1) met
Jacobus Verguld, dienstknecht, geboren te Nederweert op 22 oktober 1871, overleden aldaar op 29 november 1918, zoon van Andries Verguld en Anna Maria Knapen.

Zij is getrouwd te Nederweert op 26 september 1919 (2) met
Henricus van Thuijl, landbouwer, geboren te Weert rond 1876, zoon van Hubertus van Thuijl en Maria Helena Peeters.
(Hij was weduwnaar van Catharina Antonia Lamen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina