Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Luijten.


Zij was gehuwd met
Lambertus Berghs, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 25 maart 1750, overleden aldaar op 22 april 1813, zoon van Wilhelmus Berghs en Petronille op de Camp.
(Hij was weduwnaar van Joanna Wilms. Hij was later gehuwd met Henriette Geuen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, gedoopt te Heythuysen op 8 maart 1788, overleden aldaar op 13 mei 1825.
  • 2 : Antonius, dienstknecht, gedoopt te Heythuysen op 7 februari 1790.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 29 april 1819 met Digne Paeps, dienstmeid, geboren te Nederweert op 11 mei 1792, dochter van Antoine Paeps en Wilhelmina Geuns.
  • 3 : Mathias, gedoopt te Heythuysen op 10 februari 1792.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina