Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Agnes Janssen, geboren te Blerick op 8 juni 1854, dochter van Gerards Janssen en Dorothea Dintjens.


Zij is getrouwd te Maasbree op 17 april 1882 met
Joannes Hubertus Beelen, bakker, molenaar en landbouwer, geboren te Weert op 2 april 1855, zoon van Peter Hendrik Beelen en Adriana van den Baar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pieter Hendrik, bakker, geboren te Nuth rond 1885.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 21 september 1906 met Maria Louisa Cordong, geboren te Blerick rond 1883, dochter van Gerardus Cordong en Joanna Janssen.
  • 2 : Anna Maria Wilhelmina, geboren te Hunsel op 28 juli 1888.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 14 november 1913 met Peter Antonius Teegelbekkers, timmerman, geboren te Wanssum rond 1888, zoon van Willem Hendrik Teegelbekkers en Petronella Lamers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina