Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lambertus Fabrij, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Catharina Hackers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelie, geboren te Horn rond 1742, overleden aldaar op 25 januari 1827.
  • 2 : Margarita, landbouwster, gedoopt te Horn op 1 mei 1745, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 januari 1810.
    Zij is getrouwd te Horn op 5 mei 1772 voor de kerk met Angelus Vermeulen, landbouwer, gedoopt te Horn op 30 september 1748, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 december 1809, zoon van Guillaume Vermeulen en Christine Vogelaers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina