Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerard Wilhelm Leopold Moetewiel, kleermaker, geboren te Roermond op 10 februari 1850, overleden te Heythuysen op 7 juni 1936, zoon van Gerard Willem Hendrik Frans Moetewiel en Agnes Crompvoets.


Hij is getrouwd te Roermond op 28 januari 1890 met
Francisca Louisa Horris, naaister, geboren te Roermond op 17 april 1861, overleden te Heythuysen op 4 maart 1928, dochter van Gerardus Franciscus Horris en Petronella Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Martinus Leopold, grossier in eieren, geboren te Roermond op 22 december 1890, overleden te Heythuysen op 12 april 1950.
    Hij was gehuwd met Johanna Esser, geboren te Rath (D) op 28 augustus 1895, overleden te Roermond (Z) op 2 juli 1976, begraven te Heythuysen op 6 juli 1976.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina