Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Maria Margaretha Levels, geboren te Horn op 20 augustus 1910, wonende te Roermond en te Horn, overleden te Roermond (Z) op 23 november 1987, begraven te Heythuysen, dochter van Theodorus Hubertus Levels en Maria Hubertina Leeters.


Zij is getrouwd te Horn op 1 oktober 1935 met
Ludovikus August Verhees, ontsmetter bij het Groene Kruis, geboren te Essen op 15 maart 1908, wonende te Linne, overleden op 2 februari 1989, begraven te Heythuysen, zoon van Peter Mathias Verhees en Anna Gertrud Exner.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina