Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Hubertina van Herten, geboren te Roermond op 12 december 1862, wonende te Horn, overleden aldaar op 29 januari 1949, begraven aldaar, dochter van Wilhelmus van Herten en Ida Hubertina Mulders.


Zij is getrouwd te Beegden op 7 januari 1901 met
Jozef Hubertus Veugelaers, landbouwer, geboren te Horn op 29 oktober 1854, overleden aldaar op 20 januari 1931, begraven aldaar, zoon van Jakob Veugelers en Anna Gertrudis Beutskes.
(Hij is eerder getrouwd te Horn op 7 juli 1879 met Maria Anna Peters, geboren te Horn op 3 februari 1855, overleden te Maastricht op 26 oktober 1899, begraven te Horn, dochter van Jean Peters en Anne Marie Peters.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jozef Willem Hubert, geboren te Horn op 5 december 1901, overleden aldaar op 19 december 1901.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina