Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Ida Hubertina Mulders, landbouwster en huishoudster, geboren te Roermond op 1 november 1837, overleden te Beegden op 26 oktober 1925, dochter van Christiaan Mulders en Anna Maria Daemen.


Zij is getrouwd te Roermond op 19 april 1860 met
Wilhelmus van Herten, akkerman, geboren te Roermond op 18 juni 1831, overleden aldaar op 29 maart 1872, zoon van Egidius van Herten en Anna Maria Keuven.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Egidius Matheus, landbouwer, geboren te Roermond op 21 september 1869, wonende te Beegden, overleden te Roermond op 17 juni 1959.
    Hij is getrouwd te Beegden op 9 mei 1902 met Mechtildis Maria Hubertina Bongaerts, geboren te Beegden op 1 februari 1870, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 januari 1933, dochter van Wilhelmus Franciscus Bongaerts en Maria Agnes Hermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina