Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johann Joseph Gerards, leiendekker, geboren te Boisheim (D) rond 1895, wonende te Horn, zoon van Peter Laurentz Gerarts en Anna Maria Sliepen.


Hij is getrouwd te Roermond op 14 mei 1918 met
Gertrudis Catharina Margaretha Govaerts, geboren te Hunsel op 30 juni 1896, wonende te Horn, overleden te Amsterdam op 2 maart 1951, begraven te Buitenveldert, dochter van Wilhelmus Govaerts en Anna Maria Kuppens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Louis Joseph, sergeant 1ste kl. KNIL, geboren te Horn op 29 mei 1921, overleden te Indonesie, Geëxecuteerd op 10 oktober 1943.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina