Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Janssen, geboren te Herkenbosch op 12 oktober 1874, overleden te Melick en Herkenbosch op 23 mei 1903, dochter van Leonard Janssen en Gertrudis Frencken.


Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 12 oktober 1874 met
Jan Zusterzeel, landbouwer, geboren te Melick op 2 maart 1849, wonende te Horn, overleden te Roermond op 27 november 1924, zoon van Theodoor Zusterzeel en Petronel Tegelbeckers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus, landbouwer, geboren te Melick-Herkenbosch op 24 april 1879, wonende te Horn, overleden op 30 oktober 1960, begraven te Horn.
    Hij is getrouwd te Horn op 19 oktober 1903 met Wilhelmina Görtz, geboren te Maasniel op 30 oktober 1881, overleden te Horn op 8 maart 1942, begraven aldaar, dochter van Johannes Hendricus Görtz en Elisabeth Wulms.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina