Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Joseph Tummers, bakker, geboren te Sittard op 30 april 1877, overleden te Roermond op 31 december 1955, zoon van Frans Nicolas Tummers en Anna Maria Gieskens.


Hij is getrouwd te Horn op 1 mei 1905 met
Gertrudis Hubertina Pörteners, geboren te Horn op 2 augustus 1882, overleden te Amsterdam (Z) op 7 januari 1934, dochter van Franz Jozef Pörteners en Maria Cornelia Kaelen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina