Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacob Gerard Hubert Timmermans, landbouwer, geboren te Horn op 14 december 1896, overleden te Roermond op 4 april 1987, zoon van Mathis Hubertus Timmermans en Agatha Veugelaars.


Hij is getrouwd te Maasniel op 13 september 1922 met
Catharina Hubertina Janssen, geboren te Maasniel rond 1900, dochter van Hendricus Hubertus Janssen en Maria Catharina Bekkers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina