Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Ida Hubertina Graef, geboren te Horn op 7 maart 1900, wonende aldaar, overleden op 13 april 1967, begraven te Horn, dochter van Sofrijn Hubert Graef en Barbara Hubertina Alers.


Zij is getrouwd te Horn op 2 april 1926 met
Peter Hubert Mevissen, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Lobberich (D) op 3 juli 1898, wonende te Horn, overleden aldaar op 20 november 1960, begraven aldaar, zoon van Wilhelm Mevissen en Margareta Vincent.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willy Gerard Severin, geboren te Swalmen rond 1926, wonende te Horn, overleden te Roermond op 19 oktober 1954.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina