Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathias Johannes Josephus Marie Hölsgens, schilder, geboren te Baexem op 8 september 1915, overleden te Weert (Z) op 9 september 1989, begraven te Nederweert, zoon van Leonardus Franciscus Hoelsgens en Maria Sibilla Hubertina van Ratingen.


Hij is getrouwd te Nederweert op 27 december 1941 met
Hendrika Josephina Christina Joosten, geboren te Weert op 6 oktober 1912, dochter van Jacobus Joosten en Maria Petronella Juliana Sonnemans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Nederweert op 30 januari 1942.
  • 2 : Gerardus Henricus Petrus Marie, geboren te Nederweert rond januari 1947, overleden aldaar op 8 oktober 1947.
  • 3 : Maria Bernadette Henriëtte, geboren te Nederweert rond 1948, overleden aldaar op 2 november 1949.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina