Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathis Jan Hubert Peters, opzichter steenfabriek, geboren te Horn op 3 mei 1901, overleden te Horn (V) op 23 november 1972, zoon van Jacob Hubert Peters en Anna Katharina Wilhelmina Klötchens.


Hij is getrouwd te Thorn op 19 november 1927 met
Gertruda Maria Helena Nevels, geboren te Thorn op 28 juli 1902, overleden te Horn op 7 juli 1965, dochter van Peter Jan Hubert Nevels en Dymphna Hubertina Adams.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina