Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina Tonnaer, dienstmeid, geboren te Thorn op 10 februari 1855, overleden te Horn op 23 juni 1941, dochter van Antonius Tonnaer en Christina Dohmen.


Zij is getrouwd te Horn op 9 april 1883 met
Peter Jan Gubbels, dagloner, geboren te Horn op 27 oktober 1848, overleden aldaar op 22 december 1939, zoon van Pierre Gubbels en Marguareta Meeuwissen.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Peter Joannes, geboren te Horn op 11 mei 1889, overleden aldaar op 6 februari 1923.
  • 6 : Joannes Hubert, opzichter in steenfabriek, geboren te Horn op 10 juli 1892, overleden te Leeuwen Gemeente Maasniel op 3 april 1982.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 4 april 1921 met Gertrudis Brouns, geboren te Maasniel rond 1891, dochter van Hendrik Hubert Brouns en Helena Huberdina van Herten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina