Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Hubertina Linssen, geboren te Horn op 16 mei 1892, overleden te Roermond op 27 februari 1971, begraven te Maasniel, dochter van Peter Hubert Linssen en Theresia Hubertina Janssens.


Zij is getrouwd te Beegden op 24 september 1926 met
Joseph Christiaan Schreurs, geboren te Maasniel op 17 augustus 1888, overleden aldaar op 15 maart 1978, zoon van Leonard Schreurs en Elisabeth Hubertina Cox.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina