Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathieu Jan Hubert Nijssen, los arbeider, geboren te Horn op 25 november 1907, overleden op 16 januari 1984, begraven te Amstenrade, zoon van Joseph Nijssen en Maria Hubertina Geraedts.


Hij is getrouwd te Susteren op 2 februari 1940 met
Christina Gertruida van Herten, geboren te Herten op 6 november 1910, overleden op 27 januari 1980, begraven te Amstenrade, dochter van Gerardus Hendrikus Hubertus van Herten en Hubertina Petronella Roumen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina