Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Barbara Wilhelmina Hubertina Nijssen, geboren te Horn op 18 juni 1896, overleden te Oirsbeek op 4 april 1980, begraven aldaar op 9 april 1980, dochter van Joseph Nijssen en Maria Hubertina Geraedts.


Zij is getrouwd te Horn op 23 november 1923 met
Hubert Joannes Joosten, geboren te Horn op 22 maart 1890, overleden aldaar op 5 maart 1966, begraven te Oirsbeek, zoon van Godefridus Hubertus Joosten en Christina Hubertina Tobben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina