Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacob Hubert Caris, arbeider, geboren te Horn op 25 april 1899, wonende aldaar, overleden op 10 november 1964, begraven te Horn, zoon van Theodor Hubert Caris en Maria Wilhelmina Timmermans.


Hij is getrouwd te Horn op 17 oktober 1930 met
Sophia Maria Hubertina Graef, geboren te Horn op 28 december 1903, wonende te Weert, overleden te Horn op 14 januari 1993, begraven aldaar, dochter van Sofrijn Hubert Graef en Barbara Hubertina Alers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Horn op 27 februari 1946.
  • 2 : Jozef Jacobus Marie, geboren te Horn rond juli 1950, wonende aldaar, overleden te Roermond op 22 februari 1951.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina