Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus van Halen.


Hij was gehuwd met
Anna Catharina van Hoef.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Johannes, geboren te Weert rond 1835, overleden te Heythuysen op 7 januari 1876.
  • 2 : Petrus Hubertus, dienstknecht, geboren te Weert op 7 juli 1846.
    Hij is getrouwd te Horn op 26 april 1878 met Joanna Roost, dienstmeid en landbouwster, geboren te Baexem op 1 april 1849, dochter van Theodor Roest en Maria Elisabeth Janssen.
    (Zij is later getrouwd te Weert op 9 april 1896 met Peter Antonius Vaessen, dienstknecht, geboren te Weert op 15 juni 1856, zoon van Renatus Vaessen en Joanna Maria Janssen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina