Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Hubert Timmermans, landbouwer, geboren te Horn op 29 juni 1894, overleden te Roermond op 29 april 1987, begraven te Horn, zoon van Mathis Hubertus Timmermans en Agatha Veugelaars.


Hij is getrouwd te Schimmert op 25 oktober 1922 (1) met
Maria Gertrudis Francisca Eijssen, landbouwster, geboren te Schimmert op 11 mei 1895, overleden te Horn op 11 april 1954, begraven aldaar, dochter van Leo Pieter Hubert Eijssen en Maria Catharina Lemmens.

Hij was gehuwd (2) met
Jozijna Loeff, geboren te Nieuwkuijk op 18 oktober 1908, overleden te Roermond op 5 oktober 1983.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina