Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christina Hubertina Theunissen, geboren te Horn op 7 mei 1889, overleden te Roermond (Z) op 29 juli 1981, begraven te Herten, dochter van Jacobus Hubertus Theunissen en Margaretha Steijven.


Zij is getrouwd te Herten op 27 december 1920 met
Franciscus Hubertus Vossen, landbouwer, geboren te Herten op 21 januari 1889, overleden te Roermond (Z) op 31 december 1963, zoon van Peter Michiel Vossen en Christina Hubertina Margaretha Croonenberg.




Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina