Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Wilhelmus Lemmens, rijksambtenaar, geboren te Middelaar op 8 januari 1845, zoon van Jan Willem Lemmens en Maria Catharina Heijen.


Hij is getrouwd te Horn op 23 juli 1875 met
Maria Elisabeth van der Velden, geboren te Horn op 21 maart 1844, overleden aldaar op 9 februari 1896, dochter van Antoin van der Velden en Elisabeth van Herten.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Eliza Philomena, geboren te Roermond rond 1880, wonende te Horn, overleden aldaar op 2 maart 1947.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina