Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Franz Jozef Pörteners, arbeider, geboren te Fischeln (D) op 11 april 1858, overleden te Horn op 9 juli 1903, zoon van Theodor Pörteners en Christina Gerfers.


Hij is getrouwd te Horn op 5 oktober 1881 met
Maria Cornelia Kaelen, landbouwster, geboren te Horn op 27 juni 1846, overleden aldaar op 19 november 1931, dochter van Jean Kaelen en Jeannette Daniels.
(Zij is eerder getrouwd te Horn op 27 november 1872 met Petrus Lemmen, schaapherder, geboren te Helden op 23 oktober 1846, overleden te Horn op 3 januari 1876, zoon van Johannes Lemmen en Sibilla Heijnen.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Theodoor Hubert, geboren te Horn op 25 februari 1884, overleden aldaar op 25 januari 1885.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina