Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Mewissen, landbouwster, geboren te Heel op 28 september 1825, dochter van Godefridus Meeuwissen en Maria Gertrudis Houtackers.


Zij is getrouwd te Heel op 26 april 1847 met
Joannes Jacobus Franciscus Walschot, landbouwer en schrijnwerker, geboren te Heel op 4 april 1819, overleden te Wessem op 11 maart 1881, zoon van Frans Willem Walschot en Anna Catharina Paschael.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Hubertina Margaretha, geboren te Pol (gemeente Wessem) op 11 oktober 1868, overleden te Wessem op 3 april 1925.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 22 april 1892 met Peter Christiaan Levels, metselaar, geboren te Grathem op 27 april 1865, overleden te Heel op 5 februari 1953, zoon van Michel Levels en Anna Maria Coenen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina