Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Frans Nicolaas Tonnaer, landbouwer en schrijnwerker, geboren te Thorn op 3 december 1800, overleden aldaar op 2 juli 1875, zoon van Joannes Tonnaer en Christina Werten.


Hij is getrouwd te Thorn op 10 november 1827 met
Catharina Elisabeth Joosten, dienstmeid, geboren te Thorn op 7 september 1800, overleden aldaar op 13 november 1879, dochter van Jacob Joosten en Agnes Linden.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina