Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Sibilla Lemmen, geboren te Horn op 3 april 1873, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 januari 1958, dochter van Petrus Lemmen en Maria Cornelia Kaelen.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Horn op 4 mei 1901.

Zij is getrouwd te Horn op 6 januari 1902 (2) met
Peter Hubertus Nevels, dagloner en landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 7 februari 1865, wonende te Horn, overleden aldaar op 13 maart 1950, zoon van Peter Lambertus Nevels en Anna Maria Nijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Theodoor Jan Hubert, huisknecht, geboren te Horn op 3 augustus 1904, wonende te 's-Gravenhage.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina