Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Jongbloed, dienstknecht, geboren te Herten op 30 januari 1826, overleden te Horn op 8 mei 1893, zoon van Hendrik Jongbloed en Agnes Leijendekkers.


Hij was gehuwd (1) met
Helena Ingenhut.

Hij is getrouwd te Horn op 1 mei 1868 (2) met
Maria Getruij op 't Roodt, naaister, geboren te Horn op 8 april 1828, overleden aldaar op 23 mei 1893, dochter van Peter op 't Roodt en Maria Daemen.
(Zij is eerder getrouwd te Horn op 19 oktober 1854 met Wilhelmus Peeters, geboren te Horn op 11 januari 1829, overleden aldaar op 26 juni 1859, zoon van Pierre Peeters en Maria Anne van Raetingen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, geboren te Horn op 14 oktober 1869, overleden te Heerlen op 19 september 1936.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina