Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Petronella Hubertina Timmermans, geboren te Horn op 4 juni 1874, dochter van Leonard Hubert Timmermans en Petronella Hubertina Theelen.


Zij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 15 januari 1900 met
Antoon Michael Bovee, landbouwer, geboren te Meerlo op 17 november 1870, zoon van Peter Mathijs Bovee en Barbara Reijnders.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Alphons Gerard Marie, geboren te Horn op 1 februari 1915, overleden te Sint Odiliënberg op 29 oktober 1915.
  • 3 : Johanna Leonarda Catharina, geboren te Horn op 25 november 1916, overleden te Tegelen op 8 maart 2000.
    Zij is getrouwd te Tegelen op 10 oktober 1940 met Franciscus Schreurs, landbouwer, geboren te Tegelen op 15 oktober 1916, overleden aldaar op 7 januari 1996, zoon van Henricus Franciscus Schreurs en Maria Sebilla van Wijlick.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina