Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Hubertina Hermans, geboren te Hunsel op 30 april 1871, overleden te Neeritter op 9 augustus 1940, dochter van Hermanus Hermans en Petronella Hendrix.


Zij is getrouwd te Neeritter op 9 juni 1905 met
Hubertus Joannes Josephus Raetsen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 21 november 1869, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 24 mei 1958, zoon van Antonius Medardus Raetsen en Maria Elisabeth Drenters.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hermanus Hendricus Hubertus, inspecteur VVO, geboren te Neeritter op 19 september 1907, overleden te Ittervoort op 17 juli 1984, begraven aldaar.
    Hij was gehuwd met Philomena Josephina Tijskens, geboren op 19 oktober 1914, overleden op 3 oktober 2006, begraven te Ittervoort.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina