Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Hubertina Tegelbeckers, geboren te Horn op 9 juni 1867, dochter van Hubertus Tegelbeckers en Cornelia van Raetingen.


Zij is getrouwd te Maasniel op 7 augustus 1893 met
Willem Kessels, dienstknecht en arbeider, geboren te Haelen op 3 maart 1869, zoon van Wilhelmus Kessels en Maria Dreessen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petronella Maria Hubertina, geboren te Haelen op 27 februari 1905, overleden te Roermond op 1 november 1984.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 9 januari 1928 met Johannes Henricus Hubertus Reijners, koopman, geboren te Roermond op 3 februari 1901, zoon van Dominicus Hubertus Reijners en Elisabeth Hubertina Smits.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina