Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Cornelis Gerard Mol, ambtenaar, geboren te Namur (B) op 1 april 1823, overleden te Oud-Vroenhoven op 29 augustus 1889, zoon van Louis Mol en Petronella Willemsen.


Hij is getrouwd te Horn op 3 februari 1869 met
Anna Elisabeth Hubertina Jacobs, geboren te Ubach over Worms op 18 december 1837, overleden te Maastricht op 2 februari 1908, dochter van Petrus Josephus Jacobs en Maria Anna Sophia Gorissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina