Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Martinus Bremmers, landbouwer, geboren te Horn op 11 september 1882, overleden te Roermond (Z) op 19 augustus 1955, begraven te Maasniel, zoon van Hendrik Bremmers en Margareta Hubertina Leenen.


Hij is getrouwd te Maasniel op 11 april 1910 met
Maria Elisabeth Allers, geboren te Maasniel rond 1885, dochter van Theodorus Hubertus Allers en Wilhelmina Hubertina Roemen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendricus Jacobus Theodorus, slager, geboren te Maasniel op 11 januari 1911.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 14 oktober 1939 met Elisabeth Timmermans, dienstbode, geboren te Heythuysen op 2 juni 1912, overleden te Heerlen op 19 december 1989, begraven te Hoensbroek, dochter van Jacobus Timmermans en Anna Gertrudis Houben.
    (Zij was later gehuwd met Gerardus Timmermans.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina