Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Smits, werkman, geboren te Horn op 27 december 1873, overleden te Tudderen op 26 februari 1959, zoon van Joannes Schmits en Digna Meuwissen.


Hij is getrouwd te Roermond op 8 november 1898 met
Elisabeth Huertina Brackenie, naaister, geboren te Roermond rond 1872, dochter van Petrus Hubertus Brackenie en Maria Elisabeth Janssens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, geboren te Dusseldorf (D) op 24 april 1896.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina