Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubertus Tegelbeckers, dagloner en landbouwer, geboren te Maasniel op 31 januari 1839, zoon van Egidius Tegelbeckers en Cornelia Mooren.


Hij was gehuwd (1) met
Cornelia Bremmers.

Hij is getrouwd te Horn op 28 november 1866 (2) met
Cornelia van Raetingen, landbouwster, geboren te Horn op 11 maart 1840, dochter van Lambert van Ratingen en Johanna Segers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Cornelia Maria, landbouwster, geboren te Maasniel rond 1869, overleden te Roermond op 8 maart 1949.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 28 mei 1898 met Michiel Kessels, dienstknecht en landbouwer, geboren te Haelen op 19 september 1870, overleden te Horn op 25 mei 1958, zoon van Wilhelmus Kessels en Maria Dreessen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina