Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Sibilla van de Winkel, akkervrouw, geboren te Neeritter op 8 juni 1790, overleden te Thorn op 21 november 1848, dochter van Lambert van de Winckel en Maria Elisabeth Linssen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 22 juni 1816 met
Petrus Snijkers, akkerman, geboren te Thorn, gedoopt op 27 april 1773, overleden te Thorn op 6 april 1840, zoon van Joannes Snijckers en Elisabeth Heijkers.
(Hij is eerder getrouwd te Thorn op 28 oktober 1805 met Angelina van Lier, dienstmeid, gedoopt te Heythuysen op 6 juni 1769, overleden te Thorn op 19 januari 1814, dochter van Joannes Henricus van Lier en Beatrix Reinders.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina